Cozi MONSTRUOASE la Turnul Eiffel. Simbolul Parisului se va redeschide după ce angajaţii au anunţat că vor înceta GREVA

Discuţiile între sindicatul CGT (The Confédération générale du travail unitaire)şi conducerea companiei pe tema unui nou sistem de acces - care potrivit angajaţilor generează cozi "monstruoase" de vizitatori - au intrat într-un impas, astfel că obiectivul turistic a fost închis miercuri la ora locală 16.00 (ora României, 17.00).

Negocierile între angajaţi şi SETE (Société d'Exploitation de la Tour Eiffel), organizaţia care administrează obiectivul turistic, controlată în totalitate de oraşul Paris, au fost reluate joi.

"SETE este conştientă de dezamăgirea vizitatorilor din cauza închiderii monumentului şi a impactului său negativ asupra imaginii oraşului şi a ţării", a afirmat compania într-o declaraţie.

Noul sistem de acces, care prevede transportarea vizitatorilor cu lifturi separate în funcţie de categoria de bilet, îngreunează activitatea angajaţilor care se confruntă cu turişti frustraţi de aşteptările cauzate de această nouă politică de acces, au declarat oficiali din cadrul sindicatului CGT.

Peste şase milioane de turişti vizitează anual Turnul Eiffel, cel mai popular obiectiv turistic din Paris.

Adauga comentariu